Всичко за мен

Моята снимка
Варна, Bulgaria
Добре дошли в моя блог! Започнах да правя торти преди три години. Това е моето сладко хоби. rosica.lipovanska@gmail.com Благодаря, че ми бяхте на гости! Заповядайте отново!

понеделник, 28 ноември 2011 г.

Торта за 30 годишнина

В последно време все така се случваше, че тортите, които правих бяха по снимки, което си означава в общи линии копия.
Докато четях  писмото от Жужа, която с такъв ентусиазъм описваше каква  торта иска за рождения ден на приятеля си  вече нямах търпение да започна, за да видя крайния резултат.
Накратко тя искаше да моделирам три фигури, една от които беше тя в униформа (работи като стюардеса  и това, което виждате са новите униформи на стюардесите, на мен ми харесваха повече старите униформи в синьо и зелено, но кой ме пита ;)) и двама от приятелите на рожденика, единият е фотограф, а другият в работен гащеризон. Получих снимки разбира се. Трябваше да са вдигнали десетки, другото и желание беше, че искаше да запази фигурките си за спомен. Докато размишлявах как да ги поставя така, (все пак не можеше да са поседнали на ръба на тортата и да поклащат крака ;)) че после да ги запази ми хрумна да ги поставя на едно диванче. J
Ето го и него!

Сега пък трябваше да измисля и в какъв стил да бъде то, минах през всички стилове докато се опитвах да разгадая какъв е любимият стил на Жужа в обзавеждането J
Сега докато пиша това се сетих, че аз дори не я попитах дали съм улучила.

Ето ги и самите фигурки!


Тук е момента да кажа, че Жужа е много по-красива на живо от колкото тук!

След рождения ден имам и писмо от Жужа, не мога да не го споделя. :)

Здравей Роси,Имаш едно голямо БЛАГОДАРЯ за тортата от мен, рожденика и цялата компания. Предизвика очаквания ефект - много смях и възхищение за детайлите. Вкуса на тортата беше уникален, нямаше човек, който да не го каже и да си изяде цялото парче.Бъди сигурна, че ще те потърсят и мои приятели, както и аз при следващ повод. БЛАГОДАРЯ !!!
Яд ме е, че не успях да й направя хубави снимки, защото след като я взех от теб я занесох в заведението, но нищо поне си сложих диванчето на видно място и цял ден ни кара да се усмихваме:)))
Всичко добро, Роси продължавай все така, защото доставяш радост на хората и правиш празниците им нестандартни и незабравими.
Сърдечни поздрави

4 коментара:

 1. Много, много оригинално и много красиво изработено тортенце, Роси!
  Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря ти Федора! :)
  Добре, че си ти да ме коментираш ;) че понякога си мисля, че нямам връзка с външния свят. :))

  ОтговорИзтриване
 3. Ааа, не така.., аз не коментирам ;), но пък си ми в Gооgle reader, така че не пропускам твоя публикация :).

  Поздрави!

  ОтговорИзтриване